search cart
 
closing
Aktuális eseményeink:
 
Gyöngyvásár/ Pearl Fair
November 27 - én és 28-án ismét igazgyöngy vásár lesz a Botanicus Budapest boltjában! Édesvízi gyöngyékszereket csomagban vagy önállóan szerezhetsz be kedvezményes árakon, csak ezen a két napon üzletünkben!

On the 27th and 28th Novenmber  there is going to be a pearl fair in our Budapest shop! You can purchase real sweet water pearls on a reasonable price in a pack or individually only on Friday and Saturday!
 
 
 
 
 
 
 
2015. június:
 
Új termékek érkeztek! Természetes növényi olajok, amelyeket nem csak testápolóként és masszázsolajként használhattok, de napozáshoz is ajánljuk őket! Argán, édesmandula, jojoba, ligetszépe, sárgabarackmag, rizs és szőlőmag tiszta olajok.
Újdonság még nálunk a  nagy kiszerelésű gyógynövény samponok a vásárlók kérésére!
 
IMG 5716
 
 
 
 
 
2015 február 11-én ismét igazgyöngy vásárt tartunk a decemberi sikerre való tekintettel. Szeretettel várunk, új árukészletünk mellett ezen a napon elérhető áron elegáns ékszert találhatsz magadnak  vagy Valentin-napra ajándékként.
 
invitation open house 2015 feb 11
 
 
Az október 7-én és 8-án rendezett könyvásárunk sikerére való tekintettel az Usborne vásárt december 13-án megismételjük, immár karácsonyi hangulatban, karácsonyi kiadványokkal.
 
Az Usborne egy angol független könykiadó, amely minőségi gyermekkönyveket terjeszt minden korosztály számára a babakönyvektől az ifjusági regényekig. Az Usborne kiadványok nem vásárolhatóak meg könyvesboltokban, csak terjesztőktől. A gyönyörű gyermekkönyvek mellett a Botanicus teákat is kipróbálhatjátok és élvezhetitek nálunk. A karácsonyi könyvvásár idején szombaton 11 órától este 7 óráig látogathattok meg minket.
 
Plakat usborne
 
Usborne könyvekről bővebben itt tájékozódhattok: http://org.usbornebooksathome.co.uk/maria_laza/

Kapcsolat

 Phone:+ 36 30 545 9830

 Cím: 1125 Budapest, Virányos út 24/a

Várunk szeretettel!

Elfogadunk

card

Házhozszállítás

100% Garancia

Tax free shopping

Top of Page