search cart

Botanicus hálózat

Shop this boutique

 

Shop this boutique

 

 

Shop this boutique

 

Svájc

 


A Botanicus cég története 1992-re nyúlik vissza, amkor egy Ostra nevű kis faluban, Csehországban megalakultunk. Ezen a békés vidéki farmon egy 30 hektáros organikus kertben található meg szinte az összes növényi alapanyag, amelyeket termékeinkben feldolgozunk. Így tehát a földgazdálkodástól a termékeink csomagolásáig tudjuk alkalmazni fő elveinket, az organikus szemléletet, a hagyományok ápolását és a minőség fontosságát. Nagyon örülünk, hogy ázsiai üzletek után Európában is egyre több vásárlónk van. Csehországi üzleteink mellett néhány környező országban lehet még Botanicus termékeket vásárolni, Bécs és Schaffhausen után 2014. május 8-án első budapesti üzletünk is megnyitott a Belvárosban.

 • Kézművesség

  A termékek nagy része kézzel készül. Modern technológiát is alkalmazunk, hogy megfeleljünk a szabványelőírásoknak,‒ melyeket a minőség érdekében sok esetben túl is lépünk. Filozófiánkat alapvetően a hagyományokon alapuló értékek határozzák meg és termékeink a lehető legnagyobb arányban tartalmaznak növényi alapanyagokat.
 • Minőség és Eredetiség

  A Botanicus termékcsalád eredeti, inspiráló és praktikus termékké fejlődött az évek során. A vállalatunk fontosnak tartja az ökológiai alapelveket, helyi munkaerőt és anyagokat használ fel, az Ostra nevű ‒ Lysa nad Labemhez közeli ‒ cseh faluban a növények harmóniája minden Botanicus látogató és dolgozó életének részévé vált. Termékeink a lehetséges legnagyobb mértékben tartalmaznak növényi anyagokat, organikus növényeket és gyógynövényeket termesztünk kertjeinkben és a lehető leghagyományosabb módon dolgozzuk fel őket figyelembevéve a legmagasabb minőségi követelményeket.
 • Termékeink

  A természetes kozmetikumok és élelmiszerek termékcsaládunk készítményei kizárólag a saját kertészetünkből származnak. Emellett több más termékcsaládunk készül szárított növényekből, gyertyákból, kézzel készített papírból…stb. Termékeink létrehozásakor arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben használjunk olyan természetes összetevőket mint a kivonatok és az illóolajok. Kifejlesztettünk olyan termékeket is, amelyek egyáltalán nem tartalmaznak tartosítószereket; az első ilyen egy sheavaj termékcsalád volt, majd következtek a Holt-tengeri maszkok, bio szappanok és aromaterápiás termékek. A Botanicus névvel jelzett élelmiszerek szintén a saját kertészetünkből származnak, mindent kis mennyiségben főzünk és dolgozunk fel. A kézműves jelző esetünkben valódi kézi feldolgozást jelent.

  KOZMETIKUMOK( online üzletünk a jelenlegi termékválasztékunk kb. 50%-át tartalmazzák, így érdemes ellátogatni üzletünkbe vagy felvenni a kapcsolatot velünk )

  szappanok /test- és masszázsolajok/ fürdősók/ élményfürdők, ajakápolók / gyógynövényes arctisztítók / illóolajok és azok keverékei /arc- és testápolók / ápolókrémek / samponok

  ÉLELMISZEREK(ezek a termékek csak üzletünkben szerezhetőek be, az online üzletünkben jelenleg még nem)

  mézek / lekvárok / teák / fűszersók / mustárok / csatnik / oiajok / ecetek / mézsör

  CSALÁDJAINK( Egy családon belül szinte az összes kozmetikai terméktípusunk megtalálható szappantól a samponokig) 

  Rózsa / Shea vaj / Körömvirág / Levendula / Aromaterápia /Teafa

Kapcsolat

 Phone:+ 36 30 545 9830

 Cím: 1125 Budapest, Virányos út 24/a

Várunk szeretettel!

Elfogadunk

card

Házhozszállítás

100% Garancia

Tax free shopping

Top of Page