search cart

Az alábbi kezelések Botanicus növényi olajakat, illóolajakat, virág és növényi kivonatokat, természetes vitaminokat és ásványokat tartalmaznak.

A szintetikus anyagok az emberi sejtek számára felismerhetetlenek és hosszú távon méregként halmozódnak fel a szervezetben. A Botanicus termékek ellenőrzött minőségű, a természet által nyújtott legtisztább adományok. Nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, mesterséges színező- és illatanyagot, mentesek mindenféle állatkísérletektől.

KEZELÉSEINKRE  EMAILEN, TELEFONON ILLETVE SZEMÉLYESEN JELENTKEZHETSZ BE! (0036 30 545 98 30)

 

AROMATERÁPIÁS ARCMASSZÁZS (35 perc)  6500 Ft

A szépítőszereinknek egyben a gyógyítóinknak, harmonizálóinknak is lenniük kell, mivel nap-nap után az arcunkra kenjük őket. A lélek és a test állapota, ennek a harmoniája határozza meg a bőr állapotát. Egy energizáló masszázs, amely segít megtalálni ezt a harmóniát és tökéletesen sima arcbőrt eredményez. Azt, hogy milyen illóolajakat használunk a kezelés során ízlésednek vagy éppen hangulatodnak  megfelelően TE választhatod!

 

AROMATERÁPIÁS HÁTMASSZÁZS (35 perc)  6500 Ft

Energetizáló, relaxáló masszázs, különös figyelemmel a gerinc- keresztcsont vonalára. A gerinc mentén a meleg olajkeverékünk pillanatok alatt szívódik fel, kfejtve legteljesebb hatását. Azt, hogy milyen illóolajakat használunk a kezelés során ízlésednek vagy éppen hangulatodnak  megfelelően TE választhatod!

 

MEGÚJULÁS SZÉPÍTŐ RITUÁLÉ  (80 min) 10.000 Ft

A test-peeling pihentető és tápláló kezelés egyben, mely a kényeztetésen túl szépítő hatással is bír. A bőr intenzív légzését, hatóanyag felvételének fokozását, az elhalt hámsejtek eltávolításával érjük el. Az eredmény: kifogástalanul puha, rugalmas és tiszta bőr.

 

AROMATERÁPIÁS TESTMASSZÁZS ( 90 perc)  11.000 Ft

Minden ember más. Más vágyakkal, értésekkel. Mindenkinek szüksége van az emberi érintésre. A masszázs hatására fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, harmonizáló hormonok szabadulnak fel, méregtelenítve a testet és lelket egyaránt.Azt, hogy milyen illóolajakat használunk a kezelés során ízlésednek vagy éppen hangulatodnak  megfelelően TE választhatod!

 

FIATALíTÓ KEZELÉSI PROGRAM (120 perc)  14.000 Ft

 Anti age kezelés. Érett bőrök számára megalkotott kezelés, amely során speciális face lifting hatású masszázs, arcreflexológia, extra kényeztetés várja Önt. Bőrfiatalító, extra lazító, anti-age hatás, speciális növényi esszenciák felhasználásával. A kezelés során teljesen ellazul és energiával töltődik fel a test és a  lélek.

 

ROSE DE LUXE ÉLMÉNYKEZELÉS (130 perc)  17.000 Ft

 Az aromaterápiás arckezelések non plus ultrája. A Rose de luxe termékcsaládhoz kapcsolódik a Mandala masszázs, mely egy rendkívül izgalmas és különleges technikára épül. Az arc-dekoltázsmasszírozást részben rózsakvarc és hegyikristály kövekkel végezzük. Emellet a Botanicus Rózsa család több termékét is élvezheted a kezelés során: arctonik, arcolaj, kézkrém, testolaj.

 

 41383 2

 

 

Kapcsolat

 Phone:+ 36 30 545 9830

 Cím: 1125 Budapest, Virányos út 24/a

Várunk szeretettel!

Elfogadunk

card

Házhozszállítás

100% Garancia

Tax free shopping

Top of Page