Sheavaj, Szilva és Rózsa Antioxidáns Bőrvaj

8 790 Ft

Kategória:

Leírás

Könnyen felszívodó általános felhasználású bőrvaj, mely a sheavaj minden kiváló hatását kombinálja az omega-6 linolsav átható lágyító és finomító hatásával- édes mandulaolajban és selymes szilvaolajban gazdag. A bolgár rózsavirágolaj és a rózsafa ugyancsak biztosít szövetregeneráló és tisztító tulajdonságokat. Ideális általános kezelés érzékeny, fakó és kombinált bőrtípusra, az arcon, nyakon, kezeken és testen történő rendszeres használatra.

100g

Használat: Lágyan masszírozva, ne bőségesen vigye fel a bőrre, amíg a szövetek fel nem szívják. Ismételje meg, ahányszor szükséges, hogy fenntartsa a bőr megfelelő egyedi zsíregyensúlyát.

Összetevők: ButyrospermumParkii Butter, PrunusAmygdalusDulcis Oil, PrunusDomestica Oil, Pelargonium Graveolens (Asperum) Oil, Aniba Rosaeodora Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Benzyl Benzoate, Linalool, Citronellol,Citral, D-Limonene, Farnesol, Geraniol, Eugenol.

Figyelmeztetés: 3 év alatti gyermeketől elzárandó! Közvetlen napfénytől védve, hűvös helyen tárolandó! Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, ha 24 órán belül nem észlel irrítációt , folytassa a termék használatát! Állatkísérletek mentes! Csak külsőleg.

Gyártó: Botanicus spol. s.r.o. Ostra 8, 289 22 Lysanad Labem, CR .

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sheavaj, Szilva és Rózsa Antioxidáns Bőrvaj” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük